De Kraaien

Programma Haringrock '18 bekend

Katwijk – Hoewel het nog even duurt voor het zover is, kunnen de aanplakbiljetten voor het Haringrockfestival van a.s. juli al naar de drukker. De namen van de bands die op gaan treden, zijn namelijk bekend geworden.

De organisatie van Haringrock kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het festival van afgelopen zomer dat voor de vijfde keer in haar geschiedenis als openluchtfestival gehouden werd. Na het eerste jaar als openluchtfestival in 2013 -waar alles ook al vlekkeloos verliep- zag Haringrock bij de gemeente Katwijk alle lichten op groen gaan. Met als gevolg wederom een geslaagd evenement. Mooi weer, schitterende locatie en een puik programma dat prima werd ontvangen door het publiek. Op vrijdag zal startende onderneemster Rachel van der Werken de presentatie op zich nemen. Dennis Weening zal het festival op zaterdag aan elkaar gaan praten.

Ook komend jaar wordt Haringrock wederom twee avonden georganiseerd op het evenementenplein, inmiddels ook wel het “Haringrockplein”genoemd in de volksmond. Op 6 en 7 juli zal het grote Haringrockpodium het domein zijn van lokale muzikanten waarbij de headliners een grotere naam is die ook internationale bekendheid geniet.

WELKE BANDS STAAN ER DIT JAAR OP HET PROGRAMMA?

Vrijdag programma: Under Cover, Project M, en Public Fools uit Katwijk. Daarbij worden er headliners toegevoegd zoals De Kraaien en J.J. Rosa uit Engeland.

Zaterdag programma: Diamond Dogz de David Bowie tributeband, Point South, PRO(OST), Mortey Flames en John Vooijs samen met de Katwijkse coverband Support Act. De headliner is niemand minder dan De Dijk. Omdat De Dijk voorheen toch het jaarlijkse feestje was in Tripodia voor vele Katwijkers, hebben ze besloten een volledig concert van 75 minuten te verzorgen. Wel adviseert de organisatie om op zaterdag vroegtijdig naar het festival terrein te komen want vol is vol. Wij gaan om 15:00 al open voor het publiek. De eerste band begint om 16:00. Om 23:00 is het festival afgelopen, maar word iedereen nog getrakteerd op een vuurwerkshow vanaf het strand.

Ook dit jaar verbind Haringrock zich weer met een goed doel. De Dirk Kuyt Foundation heeft zich dit jaar gemeld om samen met Haringrock weer leuke acties op touw te zetten. We hopen dan ook dat er andere organisaties en instellingen zijn die samen met ons weer een leuk bedrag op willen halen. Hebben jullie zo’n idee, meld je dan aan via onze website. Kijk ook voor meer informatie over dit mooie doel op www.dirkkuytfoundation.nl

De organisatie is nog op zoek naar sponsors. Zakelijke partijen die hun bedrijfsnaam willen linken met het Haringrockfestival dat zelfs in de lokale,nationale tot zelfs internationale agenda’s, kranten en magazines mag staan. Zakelijke partners die hun naam in verband willen brengen met een lokaal evenement dat landelijk gepromoot zal gaan worden.

Ook interessantBekijk alles