Rachel van der Werken

Naar Line-up Haringrock

Over Rachel van der Werken


Ik ben Rachel van der Werken, 34 jaar.
Geboren en getogen in Katwijk aan Zee en
trotse moeder van Sven (8) en Evi (6).

Na mijn studie in Utrecht; Vormgever Reclame, Presentatie en Communicatie, heb ik 5 jaar gewerkt als Visual Merchandiser voor diverse merken. Omdat ik wat dichter bij huis wilde werken in verband met de kinderen ben ik weer gaan werken in de horeca. Toen mijn passie en enthousiasme steeds verder groeiden voor dit bijzondere werk, ontstond het idee voor een eigen horeca zaak.

Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaresse van Espressobar Goud aan de Voorstraat in Katwijk. Voor veel vaste gasten een tweede huiskamer en dé plek voor een goede kop koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch. Ik kan er écht iedere dag van genieten dat mijn gasten blij worden van een lekkere kop koffie en de sfeer van Goud! Als mensen met een glimlach weer vertrekken of met meer energie de deur uit gaan, krijg ik daar ook een boost van!

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met de kids, mijn familie en/of vrienden.. gezellig eten, naar t strand of bos of lekker de muziek keihard aan. Ik geniet van de kleine dingen en ben positief ingesteld. Omdat ik mij voor de volle 100% inzet als ik ergens in geloof, kan ik bergen verzetten, maar ook weleens heel hard onderuit gaan. Het heeft me gebracht waar ik nu sta, mede dankzij goede vrienden en familie om mij heen waar ik heel veel waarde aan hecht.

Iedere dag luister ik muziek en ik vind het leuk om daarmee de juiste sfeer in mijn eigen zaak te creëeren. Natuurlijk hoort Rock daar ook bij, en in mijn vrije tijd inclusief een stevige avond dansen met vrienden!

Toen ik hoorde dat ik Haringrock 2018 mag presenteren, was ik erg verrast maar direct enthousiast! Wat een eer om als Katwijkse ondernemer deel uit te maken van dit mooie Kateijkse evenement én uit mijn dagelijkse comfort zone te stappen voor één keer!

Ik krijg hiermee de kans om mezelf van een hele andere kant te laten zien. Op dit moment ben ik volop bezig met nieuwe toekomstplannen voor Goud! Deze promotie is natuurlijk ook mooi meegenomen en zorgt ervoor dat ik mezelf weer genoeg kan uitdagen, want dat heb je nodig om steeds weer vernieuwend en verrassend te kunnen zijn in dit vak.

Work hard, play hard!