Youri Plugge

Youri Plugge presenteert Haringrock

Pre-party en after-party in Cafe In Den Blauwen Bock aangekondigd

Katwijk. Vooruitlopend op de bekendmaking van het programma laat de organisatie van het Katwijks Haringrock alvast weten dat de presentatie van het festival dit jaar in handen is van Youri Plugge. Hij is breed bekend als horecaondernemer, bijvoorbeeld als eigenaar van Café In den Blauwen Bock en de onlangs geopende Andreas Restobar.

Met de keuze voor Youri houdt de organisatie vast aan de traditie om ondernemers een podium te bieden tijdens het festival: “Daarnaast blijft ook de bekende Nederlander Dennis Weening in ons vizier als het gezicht van Haringrock. Zijn beschikbaarheid hangt af van of hij in die periode tv-opnames heeft,” zegt initiatiefnemer Ton Frissen.  

Youri Plugge
Youri is een bekend gezicht in Katwijk en de regio. Als horecaondernemer spreekt hij dagelijks met velen. De Blauwen Bock is uitgegroeid tot een vaste waarde in het hart van Katwijk. Youri werd mede-eigenaar in 2022, al heeft hij al veel langer horecaervaring. Zijn ambitie motiveerde de 28-jarige ondernemer om samen met zijn compagnon ook Andreas Restobar te openen aan het Andreasplein.

De ambitieuze ondernemer heeft daarnaast een passie voor zingen. Hij zingt bijvoorbeeld graag in zijn eigen café. Vooral de liefde voor het Nederlandse levenslied is groot, dus hij is trots dat hij naast het presenteren van het festival ook prime-time zelf een nummer zal gaan zingen. “Het is voor mij een fantastische uitdaging om het festival te presenteren en een leuke kans om bovendien iets te mogen zingen,” zegt hij daarover. 

Een samenwerking met de organisatie van het festival lag al langer in de lijn der verwachting. Hij organiseert op donderdag 11 juli op de vooravond van het festivalweekend een gezellige pre-party in Café In Den Blauwen Bock. Op zondag 14 juli vindt daar bovendien een waanzinnige afterparty plaats om het weekend spetterend af te sluiten.

Voor beide avonden zijn er inmiddels artiesten bevestigd. Het beloven twee waanzinnige avonden te worden. Frissen is blij met de samenwerking: “Het is mooie aanvulling voor Haringrock en de bezoekers, we kijken ernaar uit.” Zowel de pre-party als de afterparty zijn gratis toegankelijk, maar vol is vol.

Vanaf 1 februari wordt het programma bekend gemaakt. Hou de website dus goed in de gaten!

Ook interessantBekijk alles