Holland Steiger Verhuur

Holland steiger verhuur schiet haringrock te hulp

Katwijk: Hoewel Haringrock voor september in een afgeslankte indoor-versie al gepland staat, is de toekomst van het festival door Corona al lange tijd onzeker.

Vorige week echter, is het vertrouwen in het voortbestaan van Katwijks oudste festival weer een stuk toegenomen. In een periode van tegenslagen en onzekerheid meldde zich spontaan Holland Steiger verhuur met het goede nieuws dat zij graag het Haringrockfestival willen gaan helpen om het in ieder geval weer in de -spreekwoordelijke- steigers kan gaan zetten. En er zo voor te zorgen dat de uitstraling van het festival behouden blijft.

Organisator Ton Frissen is er enorm blij mee en vertelt waarom: “Haringrock is een gratis festival wat volledig draait op vrijwilligers en sponsors. Het zijn de sponsors die nu aan het spartelen zijn om het hoofd boven water te kunnen houden. Geld om te sponsoren, is in deze tijd erg lastig. En geen sponsors betekent geen Haringrock. Ik ben niet alleen heel blij met de toezegging van Holland Steiger verhuur; het komt ook nog eens op een heel goed moment”.

CEO Michael Krommedijk van Holland Steiger verhuur lijkt de visie van Frissen helemaal te delen: “Het is belangrijk dat Haringrock  doorgang kan blijven vinden. Ik kijk al een tijdje vanaf de zijlijn naar dit festival, en als ondernemer vind ik het mooi om te zien wat Haringrock doet voor Katwijk. Die vrijwilligers doen heel belangrijk werk, en dat willen wij graag ondersteunen”.

Ras optimist Frissen moet namelijk toegeven dat de twijfel steeds meer vat op hem kreeg. “Het eerste jaar ging het nog wel. Maar toen Corona het 2e jaar inging, verdwenen er steeds meer lijntjes. Intens triest. Het gat in de begroting werd alsmaar groter.”

Holland Steiger verhuur heeft feitelijk een zelfde groei doorgemaakt als Haringrock. Het bedrijf begon in 2001, vanuit een fusie, met steigerbouw en biedt inmiddels een compleet pakket van werkzaamheden aan, waaronder bekistingen en bouwstempels met inmiddels diverse vestigingen door heel Nederland.

Frissen hoopt dat de positieve lijn zich zal voortzetten. “Er zijn teveel mensen die te lang in heel zwaar weer zitten en die het niet meer trekken. En dan heb ik het niet alleen over Haringrock. Het is een beetje zoals Davina Michelle zingt: Het duurt te lang’.

Ook interessantBekijk alles