Info
Gratis festival
Katwijk aan zee

Festival info

De doelstelling van Haringrock, is het bieden van een podium aan Katwijkse bands en muzikanten. Het festival dat in de jaren 80 van de vorige eeuw ontstond uit een initiatief van de Katwijkse muzikanten is door de jaren heen uitgegroeid tot een ver buiten de Bollenstreek bekend geworden festival. Het festival is volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsors.

Het festival is op alle dagen GRATIS toegankelijk en vindt plaats in het 2de weekend van juli op het nieuwe evenementenplein Katwijk (t.h.v. strandafgang nabij 't Centrum). Op zaterdag is er een grote vrijmarkt in de nabijheid van het festival terrein. Vanaf 10:00 is er al van alles te doen in het centrum van Katwijk. Na afloop op de zaterdag is er een grote vuurwerk show wat tevens definitieve afsluiting zal zijn. Veel reuring voor jong en oud in het hart van Katwijk.

Gezien de drukte van vorig jaar willen wij de bezoekers vragen op tijd te komen op beide avonden, want vol = vol. Het liefst lopend naar het festival, of met het openbaar vervoer.