Michel Van Rijswijk

Zanger Alex wordt vervangen door Michel van Rijswijk

Katwijk: Vandaag kreeg de organisatie van Hudson Live! te horen dat zanger Alex helaas wegens persoonlijke omstandigheden zijn optreden op donderdag 7 juli niet kan doen. Organisator Ton Frissen van Haringrock betreurt deze annulering, maar heeft begrip voor zijn besluit. Wat precies de exacte rede is wil de organisatie niet melden, maar het betreft zijn gezondheid, en wensen Alex veel beterschap toe.

Uiteraard is er gelijk vanuit de organisatie actie ondernomen om een juiste vervanger te vinden. Michel van Rijswijk werd hiervoor benaderd en zei meteen, ja.. Voor dit mooie doel wil ik mij graag aansluiten bij het programma, en zal voor een spetterend optreden gaan zorgen was gelijk zijn antwoord.

Michel van Rijswijk is een allround zanger, die op 8 mei 19’72 is geboren in Alkmaar. Als jongen van zeven hield hij al van zingen. Dat was dan ook het begin van een leven die voor een groot deel uit zingen en optreden bestaat. Eerst hobbymatig, maar nu is hij uit gegroeid tot een volwaardig artiest.

In 2015 is zijn eerste single uitgekomen met de Titel “Sterk door Liefde” Daarna volgde “Echte Vriendschap”.

Met “Een eigen huis” van Rene Froger, is het allemaal begonnen, en heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een zeer breed repertoire aan Engels en Nederlandstalige meezingers. Michel heeft een succes formule, waarbij gegarandeerd het dak eraf gaat.

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn ? Bestel dan gauw nog even je ticket via www.katwijkpas.nl Indien voorradig zal er ook nog tickets aan de deur te koop zijn. De entree kost 15,- euro en is bestemd voor het goede doel “Stop de Katwijkse ziekte”

Ook interessantBekijk alles