Reuzenrad

Unieke sponsor deal

Beste Haringrock-sponsor en ondernemers,

Speciaal voor u bieden wij je graag een unieke sponsordeal aan.

Voor het eenmalige sponsorbedrag van €5.000 (excl. btw) bent u hoofdsponsor van Haringrock én een maand lang zichtbaar op een enorm LED-scherm op de boulevard van Katwijk midden in de roos van het Reuzenrad. Het populaire reuzenrad van afgelopen jaar staat er dit jaar namelijk niet 3 dagen, maar de hele maand juli. Het reuzenrad trekt de aandacht, en dat geldt in het bijzonder voor het LED-scherm midden in het hart van het Rad.

Met 32 meter hoogte is het reuzenrad bijna 3x hoger dan de vuurtoren op het Vuurbaakplein. Dagelijks bezoeken zo’n 2.000 tot 3.000 bezoekers het reuzenrad, dus heeft u maximale zichtbaarheid op deze A-locatie in Katwijk. Ook zullen er vele passanten de boulevard bezoeken, waarbij u goed zichtbaar bent. Ook kreeg het reuzenrad afgelopen jaar lokale, regionale en zelfs landelijke publiciteit, wat ook zeker dit jaar weer te verwachten is.

Bovendien bent u meteen hoofdsponsor van Haringrock. Dat betekent dat uw logo prominent in beeld zal zijn naast het podium en in de Haringrock VIP-lounge.

Wilt u deze kans niet voorbij laten gaan? Neem dan snel contact met ons op via info@haringrock.nl.

Bekijk hier ook de pdf met alle sponsorpakketten

Ook interessantBekijk alles