Patrick Corrfinal 4.JPG

Patrick Messemaker krijgt podium op Haringrock

Katwijker Patrick Messemaker (31) krijgt op de valreep een podium op Haringrock. De organisatie had al een tijdje in de planning om Patrick wat samen te laten doen met Kris Kross Amsterdam, echter liep deze onderhandeling met het management van KKA negatief uit. De geboren Katwijker is niet teleurgesteld, want na het optreden van KKA word het podium voor hem vrijgemaakt om het feestgehalte nog even voort te zetten, alvorens de band Royal Beat de avond op spectaculaire wijze zal afsluiten.

Patrick

Vroeger werd er bij hem thuis altijd al het Nederlandse lied gedraaid. En raakte hij zo al op jonge leeftijd bekend met muziek en het zingen. Op de middelbare school werd hij al snel gevraagd voor de schoolband als zanger, en begon zijn zang avontuur zich al snel te ontwikkelen. Overal waar een microfoon was, pakte Patrick zijn kans. Na zijn school periode is hij dan ook altijd blijven zingen op feestjes en tijdens zijn werk als stukadoor.

Ik vind m'n werk ontzettend leuk maar ik geniet het meest als ik op het podium sta en mensen laat genieten van het Nederlandse lied aldus: Patrick”.

Hij treed veel op in de regio van de Bollenstreek waar hij al aardig bekend is. Steeds vaker weten mensen hem nu ook buiten de Bollenstreek te vinden. Samen met DJ Petit & DJ Mitch heeft Patrick met Benjamin in 2019 een bekende cover uitgebracht onder de naam “Als ik je weer zie” en in een feestjasje gestoken. Daarna is hij de studio ingedoken om wat eigen nummers op te nemen, die inmiddels ook zijn uitgebracht en bij het publiek goed in de smaak vallen. Het laatste nummer is zelfs in samenwerking gegaan met diverse artiesten uit de Bollenstreek.  Onder de naam “Los-Genietos” hebben ze het nummer “Weg kwijt” uitgebracht wat inmiddels goed ontvangen word door de fans van Patrick. Maar ook de nummers “We leven het leven” de “Nacht” en de vele covers die op zijn repertoire lijst staan zetten elke kroeg of feest partij op zijn kop.  

Vrijdag 7 juli staat hij op het podium van Haringrock. Nog enkele tickets voor deze avond zijn te koop via www.haringrock.nl en bij Juwelier Parlevliet in de Badstraat (Centrum) van Katwijk.

Ook interessantBekijk alles