Outhands Neemt Sponsor Award Haringrock In Ontvangst

Outhands neemt Sponsor Award Haringrock in ontvangst

Katwijk – De organisatie van Haringrock zette afgelopen week een van haar sponsors extra in het zonnetje. Uit handen van Ton Frissen en Tineke Zuyderduin ontving Outhands Internet & Media dit jaar de Haringrock Sponsor Award.

Al jaren een begrip in Katwijk: Haringrock. Het festival, dat jaarlijks duizenden bezoekers verwelkomt, draait voor een groot deel op inzet van vrijwilligers en sponsors. Op basis van bepaalde criteria geeft de organisatie van Haringrock samen met Rabobank Leiden-Katwijk en de KOV (Katwijkse Ondernemersvereniging) een mooie bokaal weg. Ook bepalen zij aan wie de bokaal word toegewezen.

Outhands is trots dit jaar (2019) de speciale award te mogen ontvangen. Dirk Kraijenoord “Sinds de eerste editie in 2013 van Haringrock zetten we ons in voor de creatie en beheer van de website en alle overige beeldvorming voor het festival. Zo bewaken we onder andere de huisstijl, zodat Haringrock naar buiten kan treden met een professionele uitstraling en de organisatie zich volledig kan focussen op de festiviteiten.”

Afgelopen week kregen Dirk Kraijenoord en Marcus Meijvogel, oprichters van Outhands, de Haringrock Sponsor Award overhandigd. Het gaat niet om grote of kleine sponsors. Ook word er niet gekeken of de sponsor alleen kiest voor ons festival, maar zich juist breed inzet op het gebied van Sport & Cultuur activiteiten in ons dorp. Die laatste vinden wij juist heel belangrijk. Aldus Ton Frissen. Outhands voldoet aan al deze criteria en heeft daarom de bokaal in ontvangst mogen nemen.

Wilt u meer informatie over dit mooie bedrijf, dan kunt u terecht via www.outhands.nl

Ook interessantBekijk alles