zicht vanaf podium

Ook tickets te koop aan de deur bij Haringrock

Katwijk. Katwijk lanceerde eind maart de Katwijkpas. Het is een initiatief van Stichting Haringrock en Groupcard. Samen willen ze met de pas bijdragen aan de leefbaarheid, lokale ondernemers en de cultuursector in het vissersdorp. De pas draagt bij aan lokale verbinding voor ondernemers, cultuur en de inwoners. Zowel ondernemers, culturele organisaties als verenigingen profiteren mee van meer bestedingen en beleving.

De Katwijkpas levert korting op bij alle deelnemende lokale ondernemers. Daarnaast krijgen pashouders als eerste toegang tot het Haringrock Festival. Frissen vertelt: “Pashouders kunnen kiezen voor één of twee dagen als eerste toegang. Zij zijn onze ambassadeurs, samen met hen kunnen we na de zware coronatijd toch weer Haringrock organiseren.” De organisatie is blij met dit initiatief. De Katwijkpas had echter een moeilijke opstart, maar loopt inmiddels.

Tickets

Buiten de Katwijkpas kan men ook nog aan de ingang een aantal tickets kopen op de dag zelf. De organisatie zal namelijk een aantal tickets beschikbaar stellen voor bezoekers die niet in de gelegenheid zijn geweest om de Katwijkpas aan te schaffen. Men moet dan bijvoorbeeld denken aan toeristen en bezoekers die liever geen gebruik willen of kunnen maken van de voordelen die met de Katwijkpas mogelijk is in onze gemeente. Wij willen hiermee toch de mogelijkheid bieden om het festival te bezoeken. Degenen die de Katwijkpas al hebben aangeschaft zijn wel verzekerd van een plek op het festivalterrein, en krijgen wel alle voordelen inclusief een beker en consumptie t.w.v 6,- per avond. Zo heeft men met de Katwijkpas bijvoorbeeld ook nog eens 5,- euro korting op een entreebewijs van “Hudson Live !” dat op donderdag 7 juli plaats zal gaan vinden.

Wil jij ook gegarandeerd toegang tot het twee daags festival ? Surf dan naar www.katwijkpas.nl om de Katwijkpas te bestellen en net als andere inwoners zo van vele voordelen te profiteren. Bovendien draagt het een steentje bij aan het voortbestaan van Haringrock, als oudste kustfestival van Nederland. Wil je liever een ticket aan de deur kopen, dan kost deze 25,- euro per avond. Echter biedt dit geen garantie en voordelen, er zijn namelijk maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, en vol = vol.

Ook interessantBekijk alles