Ondernemersplein Tijdens Haringrock

Ondernemersplein tijdens Haringrock

Dinsdag 2 juli 2019 - Op vrijdag en 12 en zaterdag 13 juli aanstaande wordt Katwijks langst-bestaande festival weer georganiseerd: Haringrock. Haringrock biedt een podium aan Katwijkse bands en muzikanten, maar ook aan nationale toppers met bekende hits. Het festival vindt plaats op de boulevard van Katwijk en is door de jaren heen uitgegroeid tot een ver buiten de Bollenstreek bekend geworden festival.

VRIJMARKT EN HET ONDERNEMERSPLEIN

Naast het muziekspektakel zijn er zaterdag ook de Katwijkse Vrijmarkt en het Ondernemersplein. Een unieke kans voor ondernemers om het publiek kennis te laten maken met hun onderneming en diensten/producten én om te netwerken met collega-ondernemers. Rabobank is sponsor van Haringrock en ondersteunt, samen met de KOV, het Ondernemersplein om het ondernemerschap in Katwijk te stimuleren.

Het ondernemersplein, op het Duinplein tegenover de vuurtoren, is vanaf 10:00 geopend voor publiek. De hele dag door zijn er diverse optredens van onder andere Ronny Jordaan, Angela Zangeres, Miquel Monteban en the Nets band. Om 14:30 uur komt Arie Kuijt in actie en laat zien hoe je een super verse tonijn fileert.

KOM LANGS EN MAAK KANS OP CULINAIRE HOOGSTANDJES MET DINNER IN THE SKY!

Dit jaar wordt het festival naar een ‘nog hoger niveau’ getild met: Dinner in the Sky! Op 50 meter hoogte genieten gasten van culinaire hoogstandjes en het spectaculaire uitzicht op Haringrock. Wij hebben 4 tickets beschikbaar voor de spectaculaire “Vuurwerkflight”. Wil jij ook kans maken op één van deze 4 tickets? Lees dan snel verder!

SAMEN ZETTEN WIJ ONS IN VOOR EEN DUURZAME WERELD

Het Katwijkse festival Haringrock zet vanaf 2019 volledig in op duurzaamheid. Het festival wil helpen de plasticsoep tegen te gaan door alle plastic wegwerpbekers, merchandise, bordjes en verpakkingen te vervangen voor duurzame alternatieven. Ook de Rabobank zet zich in voor een duurzame en schonere wereld. Zo helpen wij ondernemers om op een gezonde en duurzame manier te groeien. Ook jij kunt jouw bijdrage leveren, bjjvoorbeeld door het verduurzamen van jouw woning. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden kom dan op 13 juli langs bij onze Rabobank stand op het Ondernemersplein. Maak jij een afspraak omtrent het verduurzamen van jouw woning, dan maak je kans op een van de 4 tickets voor een “Dinner in the Sky”.

We zien je graag op zaterdag 13 juli op het Ondernemersplein!

Ook interessantBekijk alles