Ondernemersplein Krijgt Primeur Van Alex

Ondernemersplein krijgt primeur van Alex

Gastvrouw van het Ondernemersplein Arina Frissen: “Het Ondernemersplein vormt een belangrijk podium voor (startende) ondernemers en zet bovendien bedrijven in de schijnwerpers. Het plein is op zaterdag 7 juli gratis en voor iedereen toegankelijk. Er zullen ook diverse artiesten optreden die dag. Zelfs zanger Alex heeft aangegeven graag zijn nieuwe singel te komen promoten op dit gezellige plein”. Haringrock, de Katwijkse vrijmarkt en het Ondernemersplein zijn een brede beleving voor zowel Katwijk, de Bollenstreek als de rest van Nederland.

Alle uitingen van het traditionele Haringrock zijn gericht op bezoekers, vrijwilligers en sponsors. Het is belangrijk dat de partners en deelnemers in het middelpunt staan van dit evenement. De vrijwilligers zijn onbetaalbaar en de sponsors zorgen ervoor dat wij dit prachtige evenement gratis met hun kunnen aanbieden. Recent heeft de organisatie nog een drie jarig samenwerkingscontract getekend met Rabobank Leiden-Katwijk en de K.O.V.

ALEX

Onder andere zal zanger Alex een spetterend optreden verzorgen op het ondernemersplein. Alex is al jaren de feestartiest van Nederland. Een graag geziene spontane artiest voor zowel fans en collega artiesten. Op bijna elk podium in Nederland heeft Alex wel gestaan, of het nu voor tienduizenden mensen is of voor een klein gezelschap, overal kreeg hij het voor elkaar om de boel volledig op zijn kop te zetten. Met zijn enthousiasme en inzet krijgt hij het altijd voor elkaar om iedereen te laten bewegen. Na zijn grote hit “ Een Bossie Rooie Rozen “ scoorde Alex tal van Hits De laatste twee jaar waren dat o.a “Adio Amore”,en “Jij bent veel te mooi”. Het begon ooit met een Bossie.., en nu zijn nieuwe hit “Meissie Meissie” in 2018.

Wilt u meer over Alex weten ga dan naar zijn Website www.alex.fm of naar zijn Facebook pagina Alex Wielders. Of kom gewoon gezellig naar het ondernemersplein op zaterdag 7 juli tussen 10:00 en 18:00 op het Duinplein.

Ook interessantBekijk alles