Katwijkse Sanne Mag Haringrock Presenteren

Katwijkse sanne mag haringrock presenteren

Ze heeft passie voor muziek, is sterk verbonden met Katwijk en natuurlijk de Katwijkers: de Katwijkse Sanne van Rijn zal de komende 35e editie van Haringrock presenteren. De vrijwilligers en organisatie van het festival zetten momenteel weer alles op alles om de volgende editie te organiseren en die ook weer nationaal onder de aandacht te brengen in de media.

Sanne van Rijn presenteert het festival, dat daarnaast een platform voor Katwijkse ondernemers wil zijn. Dit jaar presenteert Haringrock voor het eerst de Prioriteitspas voor bezoekers. Daarmee kunnen ondernemers als sponsor een jaar lang rekenen op veel extra exposure. Het maakt de verbinding tussen cultuur en ondernemers, een mooie mijlpaal tijdens de 35e editie die als jubileum groots gevierd zal worden. Er wordt daarom al gesproken over een extra festivaldag, al wil de organisatie daar nog weinig over kwijt.

WIE IS SANNE?

Sanne van Rijn is 31 jaar en geboren en getogen in Katwijk aan Zee. Sanne is onder andere bekend als ambassadeur van de Vereniging HCHWA-D, beter bekend als de Katwijkse Ziekte. Dat ze ambassadeur werd kwam eigenlijk min of meer toevallig tot stand. Ze vertelt: “Eén van mijn doelen is namelijk de ziekte meer bespreekbaar te maken en dat deed ik op mijn manier door er presentaties over te geven. Zo rolde ik van het één in het ander. Samen met mijn vader zetten we in diezelfde periode de Kattukse Brainweek op, met hetzelfde doel én met de hoop veel geld op te halen voor het onderzoek naar de Katwijkse Ziekte.”

De doelen zijn nog altijd actueel, hoewel de vereniging al veel heeft mogen bereiken, en de samenwerking met Haringrock daarin is volgens haar fantastisch. Het afgelopen jaar stapelen bijzondere gebeurtenissen zich op, zowel voor de vereniging als ook voor Sanne persoonlijk. Ze is al het gezicht van het goede doel en wordt nu ook het gezicht van Haringrock. “Dat ik op het podium mag staan met Dennis Weening, is al een heel mooi cadeau en bijzondere ervaring. Ik kijk er onwijs naar uit en vind het tegelijk super spannend,” aldus een enthousiaste Sanne van Rijn.

Heeft u ideeën of mogelijkheden om de Katwijkse ziekte te steunen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hchwa-d.nl.

Ook interessantBekijk alles