Vrijdag Poster A4 Web

Kaartverkoop voor Haringrock gestart!

Katwijk. Het oudste festival van Katwijk zal op 7 en 8 juli weer worden georganiseerd. Het kustfestival heeft het afgelopen jaar voor de keuze gestaan om te stoppen of door te gaan. Toch heeft de organisatie besloten om door te zetten. Een zeer grote groep enthousiaste vrijwilligers staan het festival en de Katwijkse Vrijmarkt weer bij. Mede daarom staat Haringrock komende zomer weer op de boulevard. Met een ijzersterk en verrassend programma.

“Het valt niet mee” vertelt initiatiefnemer Ton Frissen. “Toch kies ik ervoor om het festival deels gratis te houden, en we hebben er alle vertrouwen in. We hebben afgelopen jaar veel geëvalueerd met sponsors, met de gemeente Katwijk en met elkaar. Daaruit blijkt dat we toch iets goeds willen blijven doen voor de Katwijkers, en onze bezoekers, het toerisme en de economie in ons dorp. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven,” aldus Frissen.

Programma

Er staat een ijzersterk programma voor Haringrock 2023. Op vrijdag 7 juli zullen zowel Katwijkse bands als bekende artiesten op het podium staan. Onder andere Royal Beat, AJ Plug en Back staan op het programma. Tevens een spetterende show van de beste DJ act van Nederland: ‘Kris Kross Amsterdam’.

Op zaterdag 8 juli zorgen de bands Replay ‘Anouk is Alive’, “Chicken Beef”, ‘New Page’, Callplay - Goldplay tribute en Bon Jovi tribute ‘Bad Medicine’uit Italie. En natuurlijk ook weer een spetterende show van Haringrock & Friends. Het festival sluit ook dit jaar weer op zaterdag af met een spectaculaire vuurwerkshow.

Entree

Op vrijdag 7 juli kost een ticket in de voorverkoop 18,00 euro. Op de dag zelf bij de ingang 22,50 euro (indien nog beschikbaar) Op zaterdag 8 juli is het festival gratis toegankelijk. 

Bestel hier je tickets

Ook interessantBekijk alles