8 Meter Foto Dirk Kuyt

Jouw foto 8 meter groot op Haringrock

Geen muzikant en toch op Haringrock? Het kan. Ook als je niet in een band speelt, kun je jezelf in juli een ereplek bezorgen op het Haringrockfestival in Katwijk.

HOE DAN?

Elke Haringrockbezoeker kent vast en zeker de twee grote zuilen die als een soort totempalen het begin markeren van het festivalterrein. De doeken die deze palen altijd sierden, blijven dit jaar in de kast. Aankomend jaar worden die vervangen door kolossale LED-palen van maar liefst 8 bij 2 meter groot.

En wat er op die LED-palen vertoond wordt -je raadt het al- dat bepaal jij. Meedoen kost 15 euro die alle 15 ten goede komen van de Dirk Kuyt Foundation, zijnde het goede doel waar Haringrock zich dit jaar voor in gaat zetten om zoveel mogelijk geld voor binnen te halen.

DIRK KUYT FOUNDATION

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij een financiƫle en/of organisatorische bijdrage wordt geboden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.

In de afgelopen jaren gebeurt het steeds vaker dat meerdere initiatiefnemers meeliften op de aandacht van Haringrock en het goede doel. De organisatie is daarom zeer ontvankelijk voor particuliere en zakelijke initiatieven die ook geld bijeen willen brengen voor de Dirk Kuyt Foundation. Heeft u een idee? Fantastisch! Wij vernemen het graag via info@haringrock.nl.

HOE DOE JE MEE.

Stuur een leuke, verrassende, ludieke, spraakmakende foto van jezelf, je partner of je beste vriend of vriendin op, en deel die 2 dagen lang met het Katwijkse publiek.
Er wordt een gift gevraagd van 15 euro die geheel ten goede van de Dirk Kuyt Foundation komt.

Bovendien wordt de, aller-leukste foto ook nog eens beloond met twee VIP-kaarten voor de 2e festivaldag. Gezien het feit dat het festival gratis is, mag je er dus op rekenen dat je flink in de watten zal worden gelegd.

De foto kun je sturen naar info@haringrock.nl o.v.v. LED. De foto dient in portraitformaat (staand; geen panorama!) te zijn en minimaal in 3 tot 5 MB formaat. Na ontvangst en goedkeuring ontvang je per email een betalingsverzoek.

Het Haringrockfestival wordt gehouden op het strand van Katwijk op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018. Doe mee!! En stuur je gekste, leukste of stoerste foto in.

Ook interessantBekijk alles