Jo De Roeck 6879
Haringrock & Friends
Katwijk aan zee

Jo de Roeck sluit aan bij Haringrock & Friends met Golden Earring-leden

Jo de Roeck werd vorig jaar nog geprezen door Ron Wood van The Rolling Stones en staat komende zomer in Katwijk op het podium met Haringrock & Friends.

Katwijk. Met Jo de Roeck is er een geweldige naam bijgekomen voor Haringrock & Friends komende zomer tijdens het Haringrock-festival. Hij sluit aan bij Golden Earring-leden Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen. Samen zullen ze populaire classics spelen en het festival een spetterende rock-boost geven.

Jo de Roeck is een Vlaamse rocker die in Nederland woonachtig is. Hij verdiende in de rock-scene meer sporen dan de Vlamingen tegen de Fransen in 1302. Na Herman Brood en Barry Hay geldt Jo als dé rock-and-roll-voice van de Lage Landen.

Hij werd vorig jaar met zijn band Roeck nog geprezen door niemand minder dan Ron Wood van The Rolling Stones. Daarnaast verzorgde hij met zijn andere band The3rdMan zo’n vijf jaar lang het voorprogramma van de Golden Earring.

Verder deelde hij het podium al met onder andere Ellen ten Damme, Barry Hay, Jools Holland, Mathilde Santing, Rob Bolland en vele anderen. Ook is hij als zanger te horen op de twee albums van de Nederlandse progressive rock-formatie Focus en maakt hij deel uit van de The Wild Romance, de begeleidingsband van wijlen Herman Brood.

Haringrock & Friends is de headliner voor het festival op zaterdag 8 juli komende zomer. Naast Jo de Roeck spelen niemand minder dan leden van de Golden Earring samen met Katwijkse muzikanten.

Het festival is op zaterdag gratis toegankelijk. Op vrijdag 7 julimoet men in het bezit zijn van een ticket. Deze is hier te bestellen. Op vrijdag knalt Haringrock o.a. met de bekende DJ act Kris Kross Amsterdam.

Ook interessantBekijk alles