Haringrock Zet In Op Komst Dinner In The Sky Naar Katwijk

Haringrock zet in op komst dinner in the Sky naar Katwijk

Katwijk: Op 13 juli 2019 is Katwijk weer het decor voor HARINGROCK en organisator Ton Frissen wil deze editie naar een “nog hoger niveau” tillen met: DINNER IN THE SKY!

Dinner in the Sky is een samenwerking met het Ondernemersplein, de KOV en Rabobank Leiden-Katwijk, en vind plaats op zaterdag 13 juli. Hiermee zullen ze op dit plein aankomende editie nog spectaculairder uit gaan pakken. Er word een breed aanbod van (horeca) ondernemers gepresenteerd op dit plein met onder andere een culinaire tonijnshow met Katwijker Arie Kuijt en Dinner in the Sky.

Met 22 gasten per vlucht geniet u op 50 meter hoogte van de culinaire hoogstandjes, heerlijke wijnen of een lekker pilsje en uiteraard van het spectaculaire uitzicht over Katwijk, het Ondernemersplein en natuurlijk Haringrock.

Initiatiefnemer Ton Frissen kijkt enorm uit naar dit geweldige evenement. Ton: “met je beste vrienden, mooiste zakenrelaties of leukste familieleden aan tafel met een ongekend uitzicht over Haringrock, mooier kan het bijna niet”

Dinner in the Sky is echt een unieke ervaring, zowel voor bedrijven die hun merk willen promoten als voor groepen of individuen die iets te vieren hebben.

Op 10 januari a.s. zal Dinner in the Sky zich presenteren tijdens de Haringrock informatieavond in Bar 70 te Katwijk. Tevens kunt u op deze avond uw stoel(en) of complete tafel boeken of inschrijven op 1 van de vele marketing mogelijkheden om uw bedrijf te promoten tijdens de vluchten op 13 juli.
Mocht u interesse hebben om deze presentatieavond bij te wonen, meld u zich dan wel eerst even aan via info@dinnerintheskynederland.nl Om deel te nemen aan het Ondernemersplein kun u informatie opvragen via de Rabobank Grootzakelijk@LeidenKatwijk.rabobank.nl

Ook interessantBekijk alles