Haringrock Wederom Geannuleerd
Canceled
Katwijk aan zee

Haringrock wederom geannuleerd

Het coronavirus (COVID-19) heeft Nederland en de wereld nog steeds in z’n greep. En zo ook Haringrock, ondanks alle inzet van de vrijwilligers die er hard aan hebben gewerkt om het eind november kleinschalig mogelijk te maken, is wederom niet gelukt. Helaas zitten we nog steeds in een slechte film, waardoor Haringrock dit jaar op alle manieren onmogelijk werd gemaakt.

Hoe graag Haringrock er juist zou willen zijn om de getroffen sponsors en andere ondernemers een hart onder de riem te steken, het zit er gewoon niet in. Ons muzikale en ondernemende hart huilt, maar we staan met onze rug tegen de muur. Door de genomen maatregelen van afgelopen vrijdag gaan ook wij nog steeds een onzekere tijd tegemoet. Dat geldt voor de veiligheid en onze gezondheid, maar ook op financieel gebied.

De alternatieve datums in september en november mochten dan ook beide geen kans krijgen.

We zullen nu alle zeilen moeten bijzetten en hopen dat het volgend jaar wel weer kan. We zullen hiervoor ook de inzet van de “Katwijk Pas” en de “Business pas” gaan gebruiken, wat een nieuw initiatief is vanuit onze Stichting. Daarvoor hebben we de samenwerking gezocht met Group Card. Zo proberen we lokaal de leefbaarheid te verbeteren, en cultuur met ondernemers te verbinden. Vanaf 1 december 2021 zal deze pas dan ook te koop zijn. Meer informatie komt binnenkort via www.katwijkpas.nl

De organisatie zal zich nu gaan richten op volgend jaar. En we hopen dat het dan op 8 en 9 juli 2022 wel weer kan.

Ook interessantBekijk alles