Rammstein

Haringrock brengt unieke Rammstein-show

Nog niet eerder programmeerde een festival in Zuid-Holland zo’n sterke internationale Rammstein tribute-act. Haringrock presenteert op zaterdag 13 juli RCZ Rammstein Tribute Show. De Tsjechische tributeband staat bekend om z’n perfecte imitatie van de Duitse band die in juni voor een uitverkocht Goffertpark speelt. Voor wie geen kaarten heeft kunnen bemachtigen is dit een unieke kans.

De RCZ Rammstein Tribute Show speelt de nummers van de band met wereldfaam tot in perfectie na. Dat geldt muzikaal, en ook voor de spectaculaire shows. Tijdens Haringrock brengen ze de onmiskenbare show naar Nederland. Dat doen ze al jaren in Duitsland, waar ze veel succes hebben met hun muziek, kostuums en special effects.

Rammstein toert door Europa en doet het Goffertpark in Nijmegen aan. Het concert is stijf uitverkocht. Voor wie geen kaarten heeft kunnen bemachtigen speelt de RCZ Rammstein Tribute Show het beste alternatief.

Op 13 juli speelt de tributeband tijdens Haringrock. De toegang is gratis, maar wil je gegarandeerd toegang, bestel dan jouw zaterdag ticket via onze website. De deuren gaan al open om 14.00 uur. De organisatie verwacht een grote opkomst, dus wees op tijd want vol = vol. Kijk voor meer informatie over het festival en voor het volledige programma op www.haringrock.nl. Op de website is het ook mogelijk een vrijwillige donatie te doen. Daarmee kan Haringrock zoveel mogelijk gratis worden georganiseerd en ook in de toekomst blijven bestaan. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Ook interessantBekijk alles