Poster Docu Web
documentaire
Katwijk aan zee

Haringrock behind the scenes in Tripodia

Interessante documentaire over de voorbereiding en uitvoering van het oudste festival van Katwijk.

Een kijkje in de keuken van Haringrock. Hoe alles wordt voorbereid en de mensen die er mee bezig zijn om het uiteindelijke hoofdgerecht panklaar voor een groot publiek op te dienen. In 2019 volgde Mats Groenenboom van het Katwijkse MEG Creations een jaar lang Ton Frissen en zijn vrijwilligers. Het geeft een helder beeld van wat er allemaal aan zo’n evenement vooraf gaat.

Het idee om deze documentaire des tijds te maken kwam van Katwijker Mats Groenenboom en zijn video productie team. Er kwam namelijk van diverse kanten vragen van sponsors en zelfs uit de politiek hoe zo’n organisatie tot stand komt en hoe dat is te combineren met het gezinsleven. Mats heeft het opgepakt en alle aspecten van het totaalplaatje van Haringrock hierin vastgelegd.

Gedetailleerd

In de documentaire komt alles aan bod. Haringrock, het privé leven en het werk van Frissen. Mats is zelfs hiervoor ook afgereisd naar de Faraöer Eilanden om hem te filmen. Hij zocht hiervoor iedere keer de juiste momenten op. Netwerkbijeenkomsten met lokale, nationale en zelfs internationale sponsors, bij persbijeenkomsten, vergaderingen met vrijwilligers en uiteraard bij de optredens van de (bekende)artiesten. Zelfs vergunning aanvragen bij de gemeente is in de productie verwerkt. Er is veel energie in gestopt om alles een jaar lang te kunnen volgen, maar het eindresultaat mag er dan ook zijn. Ton is trots op zijn enthousiaste vrijwilligers, leveranciers en sponsors die met hem mee denken en altijd voor Haringrock klaar staan, dit laat hij dan ook graag zien in deze documentaire.

Op zaterdag 18 september zal de special te bewonderen zijn in zalencentrum Tripodia. De deuren gaan open om 14:00 en de documentaire zal maar liefst 1,5 uur duren. Uiteraard als de Covid maatregelen dit weer toe zal staan. Anders zal de documentaire worden verplaatst naar een andere datum. De kaarten zijn exclusief en alleen te bestellen via de website van Haringrock.

Kaarten bestellen!

Ook interessantBekijk alles