Cesar En Rinus
Friends
Katwijk aan zee

Haringrock & Friends verrast opnieuw met artiesten

Katwijk. Haringrock & Friends is headliner voor het festival op 8 juli komende zomer. De gelegenheidssamenstelling verrast opnieuw, met grote namen uit de classic rock. Niemand minder dan leden Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen zullen samen spelen met onze eigen Katwijkse muzikanten.

“We lanceerden dit idee vorig jaar ter ere van het 35-jarig bestaan, en het was bij de muzikanten een enorm succes,” vertelt initiatiefnemer Ton Frissen. 

Samen met Katwijker en projectleider Rob Ouwehand brengt hij ook dit jaar weer geweldige muzikanten samen. 

“We geven Katwijkse muzikanten graag het podium, waarbij men vergezeld wordt door bekende gastartiesten uit binnen- en buitenland.” De artiesten spelen mee uit sympathie en goodwill voor het festival. Vertelt de enthousiaste initiatiefnemer van Haringrock

Afgelopen jaar waren het internationale sterren zoals Marco Mendoza (Thin Lizzy, Journey, Whitesnake), Ricky Warwick (Thin Lizzy, BSR), Miquel Montalban (sessiemuzikant van Duran Duran, Rod Steward) en Dilana Smith die meespeelden met Haringrock & Friends. Maar ook Jan Hoving van VandenBerg’s - Moonkings deelde het podium.

Op zaterdag 8 juli zullen niemand minder dan Cesar Zuiderwijk (Golden Earring, Sloper, The Alligators) en Rinus Gerritsen (Golden Earring, Producer) meespelen in het collectief. Samen met Katwijkse muzikanten zullen ze alles spelen van powerballads tot rock en opzwepende knallers. Met een set van classic rocksongs uit de jaren ’70, ’80 en ’90 zal het voor het publiek een heerlijke afsluiter zijn om massaal mee te zingen. Bovendien sluit Haringrock natuurlijk pas echt af met de grote vuurwerkshow, dat inmiddels een belangrijke traditie is geworden.

Op vrijdag 7 juli staan onder andere AJ Plug, Back, Royal Beat en Kris Kross Amsterdam geprogrammeerd. Op vrijdag kost een kaartje 18 euro. Op zaterdag is het festival weer gratis te bezoeken. Bestel op tijd en kom zaterdag op tijd, want vol = vol.

Bestel hier je tickets

Ook interessantBekijk alles