Haringparty In Bar70

Haringparty in BAR 70 met opbrengst voor Dirk Kuyt Foundation

BAR 70 in Katwijk organiseert op donderdag 5 juli tussen 19:00u en 21:00u een Haringparty voor de veiling van de Hollandse Nieuwe onder genodigden. De opbrengst komt ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation. Na de veiling opent BAR 70 voor het publiek haar deuren, en verzorgen De Beards en De Kraaien een optreden.

NIEUWE LOUNGEBAR IN KATWIJK ORGANISEERT VEILING HOLLANDSE NIEUWE MET OPBRENGST VOOR HET GOEDE DOEL.

“De veiling van de Hollandse Nieuwe is ieder jaar een prachtig moment. We slaan de handen ineen met de organisatie van Haringrock, en doneren de volledige opbrengst van de veiling aan het goede doel. Bovendien openen we de deuren na de veiling voor het publiek, om tot in de kleine uurtjes feest te kunnen vieren,” aldus initiatiefnemers Linda en Marcel Boezaard, eigenaren van de nieuwe Katwijkse loungebar aan de boulevard.

Op donderdag 5 juli vindt in BAR 70 een grote veiling plaats. Naast de Hollandse Nieuwe zullen er diverse andere kavels geveild worden. Anders dan bij andere Haringparty’s zal dit feest niet alleen voor genodigden toegankelijk zijn. Na de veiling openen ze de deuren voor het publiek dat om 21:00 naar binnen mogen. De Beards en De Kraaien verzorgen optredens, waarmee BAR 70 tot in de kleine uren een geslaagd feest zal neerzetten.

De avond word mede opgezet door Ton Frissen als initiatiefnemer van Haringrock dat in dezelfde week plaatsvindt, de Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV), en de Rabobank Leiden-Katwijk. Samen organiseren zij dit evenement, waarbij het Katwijkse bedrijf Ouwehand ervoor zorgt dat aanwezigen de lekkerste haring kunnen proeven. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation, het goede doel van de 2018-editie.

Kaarten voor het feest vanaf 21:00u zijn nu in de voorverkoop beschikbaar voor 10 euro. House of Music en Ruhrgold Pils zetten daarvoor een mooi avondprogramma neer met eerst De Beards en daarna een spetterend optreden van De Kraaien. De kaarten zijn exclusief te koop bij BAR 70 aan de boulevard in Katwijk, voorheen bekend als The Comedy. Aan de deur is het niet mogelijk om kaarten te kopen. We verwachten dat we snel uitverkocht zullen zijn.

Ook interessantBekijk alles