Emilie Uit Katwijk Krijgt Podium

Emilie uit Katwijk krijgt podium

Katwijk: Er werden vooraf geen eisen gesteld aan de nieuwe presentatrice van Haringrock, maar als dat wel zo was geweest, was Emilië van Duijn met vlag en wimpel geslaagd. Alles klopt bij haar. Na Rachel van der Werken die afgelopen zomer twee dagen lang het gezicht was van Haringrock, is er dus opnieuw voor een Katwijkse dame gekozen. Ze is mooi. Ze is sportief en stijlvol, maar ook lekker informeel. Ze houdt van een portie vette rockmuziek. En ze is stoer. Dit maakt deelnemen aan Haringrock in Katwijk nog leuker.

Stoer ben je als je bij de politie werkt.
En stoer ben je als je het aandurft om als presentatrice je vuurdoop te hebben op een Katwijks popfestival ten overstaande van meer dan 5.000-koppig publiek.

Het is best spannend om na jarenlang als bezoeker, nu ineens aan de andere kant op het grote podium de twee festivaldagen te beleven. Vroeger had ik dit niet gedurfd, maar na een moeilijke periode in mijn leven heb ik de draad weer opgepakt. In het dagelijks leven werk ik bij de Politie wat op zich al een spannend vak is. Maar het laten omtoveren van een degelijke hard werkende Politie vrouw naar een rockchick op het mooiste festival van Katwijk is al even spannend. Ontzettend gaaf dat ik deze kans mag krijgen. Aldus: Emilië

Bescheiden als ze is geniet ze wel al van de voorpret en de gedachte van wat komen gaat. Een fotoshoot, de Haringrock documentaire, een interview in de Haringrockglossy, samen werken met Dennis Weening en natuurlijk in juli de metamorfose tot rockchick van Haringrock. Inmiddels heeft de eerste metamorfose plaats gevonden. Een mooie tattoo tekening op haar rug werd aangebracht door de Katwijkse artist Wendy Hoek van Bentum met haar bodypaint art-werk. Wendy zal ook weer op Haringrock te zien zijn met haar stand. Een fotoshoot door Jan Louis van den Oever en GWHfotografie. Bekende uit het vak zoals Dominique van den Berg en Loulou Mua die de make up en haarstyling verzorgde maakte het eerste plaatje van de serie compleet.

Emilië is te zien op 12 en 13 juli tijdens Haringrock.

Ook interessantBekijk alles