Donatie Dirk Kuyt Foundation

Donatie goede doel Haringrock

Afgelopen vrijdag hebben wij in de Muziekschool van House of Music de donatie gedaan aan de Dirk Kuyt Foundation. Het bedrag van 10.249,- euro is bijeen gebracht door diverse acties vanuit Haringrock. Stichting Visserijdagen Katwijk deed hier nog een donatie boven op van 1200,- euro. Dit door de maandagavond bingo’s die zei organiseren t.b.v ons goede doel. Ook heeft het Noordwijkse blad NEX.XL Magazine vorig jaar het eerste Haringrock Magazine uitgebracht. Dit was een groot succes en bracht eerder al 4.500,- euro op. Een mooi totaal bedrag van 15.949,- euro uit diverse acties.

Het goede doel voor aankomende editie is Stichting Hartekind. Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een hartafwijking. In Nederland leven er momenteel meer dan 25.000 kinderen en even zoveel volwassenen met een aangeboren hartafwijking. Kinderen met een aangeboren hartafwijking moeten een normaal en gezond leven kunnen leiden en voor dat dat zo ver is, is er nog veel werk te verzetten. De artsen moeten complicaties, restafwijkingen, hartritmestoornissen, hartfalen, hersenschade en ontwikkelingsproblemen veel beter leren begrijpen, behandelen en voorkomen. En hiervoor is onderzoek nodig!

Om dit te kunnen bekostigen zal Hartekind diverse acties gaan opzetten in samenwerking met Haringrock. Wij hopen hiermee dan ook volgend jaar weer een mooi bedrag op te kunnen halen.

Ook interessantBekijk alles