Dennis

Dennis Weening niet op Haringrock

Katwijk: Na de bekendmaking van de optredende bands laat de organisatie van het Katwijkse Haringrock weten dat het festival dit jaar niet gepresenteerd gaat worden door radio en tv presentator Dennis Weening.

Net als in de eerdere edities met het aantrekken van Weening houdt de organisatie vast aan het verbinden van een bekende naam aan het oudste festival van Katwijk. In 2014 was het nog de frivole Lola Brood die de optredens aan elkaar kletste – en in 2015 werd dit niemand minder dan Dennis Weening die inmiddels ook het gezicht van het festival is geworden de afgelopen jaren.

Dennis Weening
De organisatie is er trots op dat Dennis Weening altijd zijn medewerking aan dit festival heeft toegezegd. Dennis kennen we van TV West, Veronica, MTV, 3FM, RTL5 en meer. Daarnaast regisseerde hij  voor verschillende bands ( Within Temptation, DI-RECT) reportages zoals tourreports en ‘The making of…’. Naast het regisseren en produceren is Dennis een zeer gewild presentator op festivals. Zo presenteerde hij festivals als Parkpop, Koninginnenach, Beatstad, Paaspop, Noorderslag en Lowlands. En sinds 2015 deed hij ook het oudste festival van Katwijk “Haringrock”

De organisatie laat nu weten dat Dennis voor aankomende editie niet aanwezig zal zijn in verband met TV opnames in het buitenland. Wie hem dit jaar zal gaan opvolgen laat de organisatie niet weten.

Haringrock vind plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Via de website zijn de tickets voor vrijdag 7 juli nog te koop. Op zaterdag 8 juli is de Katwijkse vrijmarkt en het festival gratis te bezoeken.

Ook interessantBekijk alles