Bodypaint Artist Katwijk

Bodypaint artist uit Katwijk gaat samenwerken met Haringrock

Naast de muzikale opluistering door 11 bands zal Haringrock dit jaar wederom aandacht geven aan beeldende kunst. 'Simon de Jong Kunst' en 'Politieke koppen in Katwijk' van Ted Denies zullen beide weer vertegenwoordigd zijn op het tweedaagse festival aan het Katwijkse strand.

HARINGROCK VERBINDT ZICH MET KATWIJKSE KUNSTENAARS

Ted Denies en Simon de Jong. Twee namen die bij het grote publiek meteen een belletje doen rinkelen. Hun werken krijgen echter steeds grotere bekendheid en waardering binnen Katwijk, maar inmiddels ook daarbuiten. Beide zijn feitelijk 'zomaar' begonnen met het publiceren van hun creaties op Facebook. Een medium waar waardering zich vertaalt in veel 'likes' en waardoor deze in rap tempo onder de aandacht kwamen van een groot publiek. Dit jaar zal hier Wendy Hoek van Bentum (29) en Gerrit Hoek (35) aan toegevoegd worden.

Beide zijn geboren en getogen in Katwijk. Samen delen ze al enkele jaren een grote passie onder de naam GWHfotografie. Zelf zijn ze nu uitsluitend bezig met modelfotografie, omdat hier echt hun passie ligt waar ze al hun creativiteit in kwijt kunnen.

Fotografie is een creatieve ontlading voor ons. Denkbeelden omzetten naar een plaat. Zeker ook een manier om vele andere interessante mensen te ontmoeten, en werken in een teamverband. Ons doel is om het meeste en beste resultaat te halen uit een shoot. Uniek en uitdagend. Wij staan vooral bekend door onze total concept- en bodypaint tattoo art shoots. Hierbij geven wij modellen de kans een transformatie te ondergaan naar een stijl die ze zelf niet gewend zijn. Vaak van lief en onschuldig typje zonder tattoos naar een stoere rock-chick met Tattoos. Niets is te gek en alles is mogelijk. Aldus: Wendy

Het werk van deze Katwijkers is echt uniek in dit wereldje. Door de creatieve inzichten en tekenkunsten van Wendy is elke shoot uniek en kunnen ze alles creƫren wat zij of het model graag zou willen zien op het lichaam. Alles voor het totale plaatje wordt gemaakt door Wendy zelf. Ze kunnen van donker en sexy naar vrolijk en kleurrijk. Niets is hetzelfde. Recent werd hun creatie nog gepresenteerd op FB door niemand minder dan fotograaf William Rutten. Wat natuurlijk een welkome verassing was.

Dit jaar voor het eerst live op Haringrock. Het is voor ons dan ook het ideale podium om onze creativiteit te tonen aan het grote (Katwijkse) publiek, en zijn dan ook erg dankbaar voor deze mogelijkheid. We zouden graag aan iedereen willen laten zien wat het proces is op weg naar het perfecte plaatje. Kom dus gezellig langs op 6 en 7 juli, om zoveel mogelijk van ons werk te laten. Een voorproefje vind je op onze facebookpagina gwhfotografie

Ook interessantBekijk alles