Fish Named Fred Partner Haringrock (2)
A Fish Named Fred
Katwijk aan zee

A Fish Named Fred wordt nieuwe partner van Haringrock

Katwijk. Het oudste festival van Katwijk heeft er een nieuwe enthousiaste partner bij. Het evenement gaat samenwerken met A Fish Named Fred. Het kledingmerk dat met prints van vissen, schelpen, gitaren en muzieknoten al jaren heel toepasselijke thema’s bevat. Het festival en het kledingmerk slaan de handen ineen om zowel Haringrock als het Sport- en Cultuurcentrum met daarin het Haringrock Café succesvol te maken in de toekomst.

“We zijn ontzettend blij met de nieuwe partner,” vertelt initiatiefnemer van Haringrock Ton Frissen. Robert Schalker is mede-oprichter en fashion icoon van A Fish Named Fred en vult aan: “Ons motto is ‘be proud and stand out’, iets dat we enorm herkennen in het kustfestival in Katwijk.” Met het merk dat  in meer dan 30 landen over de wereld wordt verkocht verbindt Haringrock zich aan een sterke partner, waarbij creativiteit en muziek de sleutel tot succes bleken.

Zonder dat het merk en het festival het van elkaar wisten staan ze beiden voor een combinatie van vis en muziek. “We relateren ons merk niet aan een leeftijd, maar aan een levensinstelling. Dragers van ons merk zijn uitgesproken en niet bang om een podium te betreden,” licht Schalker toe. Frissen vult aan: “Dat geldt ook voor Haringrock. We zijn een podium voor Katwijkse artiesten en betrokken ondernemers die zich graag laten zien. Daarbij dragen we uit de Haring sexy te maken voor een breed publiek”

Beiden stijgen graag boven de massa uit die ‘allemaal hetzelfde doet’. Zowel Haringrock als A Fish Named Fred willen blijven verrassen, vernieuwen en steeds weer een lach toveren op het gezicht van consumenten en bezoekers. Frissen loopt bijvoorbeeld al een tijdje rond met het idee voor een Haringrock Café in zijn gemeente. Uiteraard zal de fashion van A Fish Named Fred daar een mooie rol in gaan krijgen.

Het modemerk opende afgelopen maart zijn 5e brandstore Leidschendam. Het zijn ontwikkelingen tegen de stroom in, vanuit vertrouwen in de eigen visie en de drang om de wereld kleurijker en vrolijker te maken.

Opvallend genoeg blijken het merk en het festival al langer een belangrijk kenmerk te delen. “De oranje goudvis (inclusief haaienvin) met de naam Fred is onze mascotte”, vertelt Schalker. “Die van Haringrock straalt meer rock uit, en is net zo goed een ijzersterk beeldmerk.” De visjes en beide ondernemers hebben elkaar daarmee gevonden. Kijk voor meer informatie over het kledingmerk op www.afishnamedfred.com.

Ook interessantBekijk alles