Haringrock & Friends

Haringrock & Friends

met de band
"80's Rock Legends"
en special Guests

Ter gelegenheid van het 35 jarig bestaan is in 2022 voor het eerst gestart met "Haring Rock & Friends". Het idee is om muziek te maken met Katwijkse en regionale muzikanten aangevuld met special Guests die al eerder het podium van Haringrock hebben betreden maar ook met nieuwe artiesten! Katwijker Rob Ouwehand en Ton Frissen (initiatiefnemer) begonnen dit project in 2022 en was meteen een daverend succes.

De 80's Rock Legends hebben een aantal keer als gelegenheidsband op o.a. het classic rock festival opgetreden. Het succes van de concerten en de samenwerking tussen de muzikanten beviel zo goed dat de serieuze wens ontstond om hier een band van te maken, en zo geschiede. Haring Rock en Friends is de perfecte gelegenheid om de kunsten van deze muzikanten te kunnen aanschouwen.

Internationale artiesten zoals Marco Mendoza (Thin Lizzy, Journey, Whitesnake), Ricky Warwick (Thin Lizzy, BSR), Miquel Montalban (Duran Duran, Rod Steward) en Dilana Smith waren de eerste die furore maakte in deze bezetting.

Op deze avond zal een set van bekende classic rock songs uit de jaren 80 worden voorgeschoteld maar ook de jaren 70 en 90 worden niet geschuwd. Tijdens de show zullen diverse artiesten het podium betreden en een spetterend optreden geven!

Cesar En Rinus

Golden Earring leden Rinus Gerritsen & Cesar Zuiderwijk