Dirtbag Foto Band 2

Dirtbag

DIRTBAG is een rockband uit Horst, Nederland die in 2010 is opgericht. De band bestaat uit een groep ervaren muzikanten: Robert als zanger, Gerard op de bas, Marcel aan de drum, Joop en Frank op gitaar. Samen zorgen zij voor een uniek geluid en een energieke liveshow die het publiek keer op keer weet te vermaken.

Met hun solide geluid en uitstekende keuze van muziek is DIRTBAG alom gewaardeerd en heeft de band veel positieve reacties gekregen. Ze hebben talloze optredens gegeven, zowel in Nederland als daarbuiten, waaronder in Duitsland en Belgiƫ. Internationaal heeft de band een trouwe fanbase opgebouwd die altijd uitkijken naar de volgende show.

Wat DIRTBAG onderscheidt, naast hun talent en passie voor muziek, is hun geweldige setlist met cover nummers. Ze weten hoe ze nummers van bands als Iron Maiden en AC/DC op hun eigen unieke manier kunnen interpreteren. Fans worden altijd enthousiast en enthousiast bij het horen van deze nummers tijdens een DIRTBAG-show.

Of je nu al jarenlang fan bent van DIRTBAG of nog nieuw bent in hun muziek, een DIRTBAG-show belooft altijd een onvergetelijke ervaring te zijn. Bereid je voor op een avond vol rock 'n roll, een geweldige sfeer en onvergetelijke herinneringen. Mis het niet!