Bart Heemskerk (1)

Bart Heemskerk 22:10 uur

Bart Heemskerk is al een aardig bekende naam aan het worden in het Nederlandstalige cirquit! Deze zanger uit Rijnsburg heeft dan inmiddels al vele podiums mogen betreden. Na zijn nummers: “Vertrouw Me”, “Mijn Allessie” , “Jij” , die hij samen met Alexander Broussard geschreven heeft. Inmiddels is hij ook de samenwerking aangegaan met de schrijver Dutch-Brew uit Katwijk! De schrijvers hadden Bart hiervoor zelf benaderd. En na een aantal demo’s beluisterd te hebben -en Bart zelf al zeer enthousiast was- gingen de 2 partijen met elkaar in zee!

In 2021 werd er uitgekomen met een EP, dus met meerdere nummers tegelijkertijd met landelijke promotie van de singels “Hartendief” “Mee naar huis” en “Man,man,man”! Bart is bijzonder blij met deze geweldig knal nummers en zijn ze ook afgegeven bij de radiostations in Nederland. Zijn laatste singel  “Ze Zei Hallo” kwam in 2022 uit, en werd al snel opgepakt en goed ontvangen door zijn fans.

Iedereen gaat er volledig voor om een top resultaat op de markt te zetten het voelt enorm bijzonder hoe de klik en de uitwerking tot zo’n supergaaf eindresultaat heeft geleid” Verteld, Bart Heemskerk

Bart is een feestzanger met covers en eigen werk. Hij is al op menig podium te zien geweest, en geen feest, kroeg of evenement is hem gek genoeg! Hij was dan ook zichtbaar verrast dat Haringrock ook hem als Rijnsburger een podium wilde bieden.