Vrijmarkt
Voor iedereen
Katwijk aan zee

Vrijmarkt

Tijdens de dagen van Haringrock is er veel meer te doen dan alleen het gratis muziek festival. In en rondom het centrum van Katwijk aan Zee is er van alles te doen. Hieronder een impressie met wat je zoal kunt verwachten.

Haringrock Koorfestival

Haringrock en Pop4Shore! zijn een samenwerking aangegaan en organiseren op zaterdag 13 juli een pop- en rockkoorfestival. Tussen 10 tot 17 uur treden er 7 pop- en rockkoren op en er zit zelfs een heus metalkoor bij. Niks geen suffe koren, maar gewoon vól knallen op stevige beats. Of dans mee op de lekkerste popsongs. Hoe tof is dat! 

Locatie: Boulevard naast Hotel Noordzee

Meer info
Pop4Shore!
M Haringrock2019marktondernemersplein (26)

Diverse kramen en stands op de markt

Van zonnebrillen tot kleding en een lekker gebakken visje als lunch. Met een heel gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils op de Katwijkse vrijmarkt. Meer info

Ook een kraam? Meld je hier aan

Een groot reuzenrad

Op de boulevard komt dan van donderdag t/m zaterdag tijden het Haringrock weekend een immens groot reuzenrad te staan. Eentje van maar liefst 32 meter hoog! Om even te schetsen: dat is bijna drie keer zo hoog als de vuurtoren op het Vuurbaakplein.

Meer info
Reuzenrad Katwijk
Meneer En Mevrouw De Bok Op Haringrock 2019

Straatmuzikanten en volop entertainment

Overal waar je loopt zul je verschillende muzikanten en typetjes tegenkomen die ook tijdens het bezoek aan de markt je zullen vermaken. 

Vuurwerkshow

Als afsluiter van deze dag kunnen we nog even genieten van de vuurwerkshow om 23:00 uur

DSC06802