Vrijmarkt
Voor iedereen
Katwijk aan zee

Vrijmarkt & Ibizamarkt

Tijdens de dagen van Haringrock is er veel meer te doen dan alleen het gratis muziek festival. Zo is er op donderdag 8 juli 2021 een groots Ibizamarkt en zaterdag 10 juli 2021 de Katwijkse Vrijmarkt. In en rondom het centrum van Katwijk aan Zee is er van alles te doen. Hieronder een impressie met wat je zoal kunt verwachten.

M Haringrock2019marktondernemersplein (26)

Diverse kramen en stands op beide markten

Van zonnebrillen tot kleding en een lekker gebakken visje als lunch. Met een heel gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils op de Katwijkse vrijmarkt en de nieuwe ibiza markt.

Ook een kraam? Meld je hier aan

Live muziek op het Andreasplein en het Ondernemersplein

Geniet tussen het shoppen en netwerken door van de leukste bands en artiesten op het Duinplein (ondernemersplein) bij de Vuurbaak en op het Andreasplein.

Meer over het Ondernemersplein
ondernemersplein
Reuzenrad Katwijk

Een groot reuzenrad

Op de boulevard komt dan van donderdag 8 juli t/m zaterdag 10 juli 2021 een immens groot reuzenrad te staan. Eentje van maar liefst 32 meter hoog! Om even te schetsen: dat is bijna drie keer zo hoog als de vuurtoren op het Vuurbaakplein.

Meer info

Straatmuzikanten en volop entertainment

Overal waar je loopt zul je verschillende muzikanten en typetjes tegenkomen die ook tijdens het bezoek aan de markt je zullen vermaken. 

Meneer En Mevrouw De Bok Op Haringrock 2019
DSC06802

Vuurwerkshow

Als afsluiter van deze dag kunnen we nog even genieten van de vuurwerkshow om 23:00 uur