Sport voor Huntington met Vitaal trainer tijdens Haringrock 2017

Sport voor Huntington met Vitaal trainer tijdens Haringrock 2017

Vitaal trainer organiseert op zaterdag 15 juli 2017 van 11.00-12.00 uur een Vitaal zomer workout op het festivalterrein van Haringrock. Dit sportieve uur is voor jong en oud toegankelijk of je nu geoefende of minder geoefende sporter bent. Alle opbrengsten van de deelnemers zullen ten goede komen aan het onderzoek naar de ziekte van Huntington.

Vitaal trainer is een jong enthousiast sportbedrijf gevestigd in Katwijk. We bieden personal training voor jong en oud en diverse andere small group trainingen. Wij zijn blij dat we de samenwerking met Haringrock kunnen aangaan, en zo het goede doel kunnen ondersteunen. Een mooiere plek op het festival terrein en in het hart van Katwijk kunnen wij ons niet bedenken. Aldus: Marco Roerade

Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn. Een ziekte, in welke vorm dan ook, kan je leven volledig op z’n kop zetten waardoor dat wat je leuk vind om te doen ineens niet meer mogelijk is. Vitaal trainer wil zich ieder jaar inzetten voor het goede doel en helpt dit jaar met hart en ziel mee om zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek te financieren tegen de ziekte van Huntington.

Wij maken er een sportief spektakel van en hopen op een gigantische opkomst voor dit goede doel.

Wilt u meedoen? Voor meer informatie kunt u terecht op www.vitaaltrainer.nl

Haringrock WebStore!

Programma Haringrock

Vrienden van