Haringrock bereidt zich voor op 2017

Organisatie stopt in juni en schuift 2 weken op


Het evenementenplein heeft vorige jaar een groot aantal bezoekers getrokken. Beide dagen waren voor de organisatie van Haringrock een groot succes. Niet alleen het weer zat mee, maar ook het programma was succesvol verlopen. Aflopen week heeft de organisatie samen met de gemeente de vergunning besproken voor 2017. De organisatie, gemeente en toezichthoudende instanties kunnen wederom niet anders concluderen dat alles volgens het boekje is verlopen en zijn dik tevreden.

Het resultaat van een prima stuk samenwerking wat natuurlijk veel vertrouwen geeft voor de toekomst.

Organisator Ton Frissen is tevreden. “Wil je een evenement als Haringrock van deze omvang organiseren dan volsta je niet met alleen het programmeren van een aantal bands. Er komt steeds meer bij kijken. Je moet niet alleen de pet van de organisator op hebben maar ook die van de gemeente en ook denken vanuit toezichthoudende instanties.”

Het muziekspektakel bracht tijdens die twee dagen veel mensen op de been die genoten van muziek en een hapje en een drankje op een sfeervolle locatie op strand.

Een evenement als Haringrock organiseren kost veel geld. “Als organisator ben ik daarom heel blij met het feit dat we Haringrock nog steeds gratis kunnen houden voor het publiek. Dankzij een grote groep loyale sponsors. Maar dat is niet eenvoudig”, merkt Frissen op. “Het kost veel tijd en inspanning om het programma financieel rond te krijgen. Haringrock is een muziekfestein voor Katwijk, en dat willen wij graag zo houden. Nu ook de Visserijdagen zijn weggevallen zullen wij moeten gaan bekijken hoe wij hier op zaterdag een aanvulling aan zullen gaan geven. De reuring in het dorp voor het toerisme en het Katwijks publiek willen wij graag behouden. Een weekend waarin Katwijkse muzikanten zich in de kijker kunnen spelen, en daarbij veel vermaak voor de bevolking. Dat moet zo blijven tijdens Haringrock, Aldus: Frissen.

Aanmelden:

Bands die volgend jaar op Haringrock willen spelen, kunnen zich nu al aanmelden. Ook zijn we weer hard op zoek naar sponsors die zich willen binden aan ons evenement. Stuur dan een mail naar info@haringrock.nl.

Haringrock WebStore!

Programma Haringrock

Vrienden van