Haringrock bereidt zich voor op 2016

Het nieuwe evenementenplein heeft vorige maand haar vuurdoop gehad en heeft deze met glans doorstaan. Het Haringrockfestival was het eerste evenement dat op de nieuwe locatie nabij het Katwijkse strand werd georganiseerd. Spannend. Maar organisatie, gemeente en toezichthoudende instanties kunnen allemaal niet anders concluderen dat alles volgens het boekje is verlopen en zijn dik tevreden. Het resultaat van een prima stuk samenwerking wat natuurlijk veel vertrouwen geeft voor de toekomst.

Organisator Ton Frissen is tevreden. “Wil je een evenement als Haringrock van deze omvang organiseren dan volsta je niet met alleen het programmeren van een aantal bands. Er komt steeds meer bij kijken. Je moet niet alleen de pet van de organisator op hebben maar ook die van de gemeente en ook denken vanuit toezichthoudende instanties.”

Het muziekspektakel bracht tijdens die twee dagen veel mensen op de been die genoten van muziek en een hapje en een drankje op een sfeervolle locatie op strand bij het onder gaan van de zon.

Organisatie stopt voorlopig
met Boetzolderpop

Een evenement als Haringrock organiseren kost veel geld. “Als organisator ben ik daarom heel blij met het feit dat we Haringrock nog steeds gratis kunnen houden voor het publiek. Dankzij een grote groep loyale sponsors is dat ook dit jaar weer gelukt. Maar dat is niet eenvoudig”, merkt Frissen op. “Het kost veel tijd en inspanning om het programma financieel rond te krijgen. Daarom hebben we ook besloten om Boetzolderpop, wat door ons altijd in december georganiseerd wordt, voor dit jaar even op een zijspoor te zetten en ons volledig te focussen op Haringrock 2016”.

Bands die volgend jaar op Haringrock willen spelen, kunnen zich nu al aanmelden. Ga hiervoor naar de website www.haringrock.nl en meld je aan via het menu “meedoen”. Ook zijn we weer hard op zoek naar sponsors die zich willen binden aan ons evenement. Stuur dan een mail naar info@haringrock.nl.

Haringrock WebStore!

Programma Haringrock

Vrienden van