Foto Kruyt en Haringrock gaan voor goed doel

Katwijk: Op zaterdag 16 april zal de Haringrockstand weer opgesteld staan tijdens de opening van het toeristenseizoen van Katwijk. Dit jaar echter niet op de vertrouwde plek in de Badstraat, maar pal naast de zaak van foto Kruyt. Haringrock is het oudste festival van Katwijk en viert dit jaar het 30-jarig jubileum. Alles is uit de kast gehaald om er op 24 en 25 juni weer een spetterend festival van te maken. Dit zullen wij samen doen met diverse organisaties en initiatieven van Katwijkers, aldus organisator Ton Frissen.

Haringrock motor
Velen hebben hem vorig jaar al op Haringrock kunnen aanschouwen. De motor die door diverse ondernemers uit Katwijk en ook daarbuiten opgebouwd is. Coast Customs Katwijk is momenteel druk bezig de motor klaar te maken voor het seizoen. Het doel van de motor is om ingezet te worden ter promotie van het oudste festival van Katwijk. Een fantastisch stukje marketing voor het festival, maar ook voor het goede doel. Op Haringrock werd de organisatie namelijk overspoeld door liefhebbers die graag op de foto wilden met deze glimmende bolide. Welnu, dit is je kans! Samen met foto Kruyt hebben wij het idee bedacht om de motor ook tijdens diverse activiteiten in het winkelhart van Katwijk te gaan inzetten. De organisatie biedt dan passanten de mogelijkheid om op de foto te gaan. De foto is dan af te halen bij de fotospeciaalzaak van Kruyt. Echter, wij vragen hier wel € 3,00 voor. Het volledige bedrag zal dan ten goede komen aan het goede doel van Haringrock namelijk Dorcas ondernemers regio west. Maar de organisatie zal na afloop uit alle gemaakte foto’s ook drie foto’s kiezen die het felbegeerde jubileumshirt van Haringrock gratis ontvangen. De winnaars zullen middels de Facebookpagina van Haringrock bekend worden gemaakt. Op deze manier hopen wij met deze aktie een financiële bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel. Twee, inmiddels bekende, fotograven uit Katwijk zullen de foto’s gaan schieten. Niemand minder dan Ted Denies “Koppen in Katwijk” en Jan Louis van den Oever -festival fotograaf- zullen de mensen op de gevoelige plaat vast gaan leggen. Een mooi plaatje, voor een mooi doel.

Kom dus op zaterdag 16 april tussen 11:00 en 17:00 even een gezellig kijkje nemen bij de stand in het winkelhart van Katwijk aan zee. Wij staan u dan weer graag te woord.

Haringrock WebStore!

Programma Haringrock

Vrienden van