Inschrijven Haringrock 2013 niet meer mogelijk

Band aanmeldingen stop gezetKatwijk – Pech voor hen die nog aan het twijfelen zijn: er kan niet meer worden ingeschreven voor Haringrock 2013. Maar liefst 29 bands hebben zich opgegeven voor Haringrock. De organisatie van Jamming spreekt dan ook over een groot succes. Uit de aangemelde bands zal nu de programmering opgesteld gaan worden. Een programmering met van alles wat: nieuwe maar ook een aantal vertrouwde namen – alles bij elkaar goed voor een mooi programma met veel blues, rock en pop op 29 Juni as.

Zes bands zullen te aanschouwen zijn op Haringrock 2013. Ton Frissen, Tineke Zuiderduyn en Jan van Beelen van Jamming zijn tevreden. Tevreden niet alleen vanwege het grote aantal aanmeldingen maar ook omdat zei nu voor een aantal keer Haringrock organiseren, en nog niet één keer dezelfde band heeft hoeven programmeren. Het festival is ook populair onder beginnende bands die op die manier van het spelen op een groot podium met professioneel licht en geluid kunnen proeven. Maar ook gevestigde namen met een rijk optreed-verleden blijken nog altijd warm te lopen voor Haringrock. Spoedig zal de organisatie naar buiten treden met het programma. De presentatie van het oudste festival van Katwijk zal in handen zijn van Dennis Weening.

Het hele spektakel zal zich op 29 juni as op het Schaakplein aan de boulevard van Katwijk af gaan spelen. Dit zal in samenwerking gaan met Stichting Visserijdagen Katwijk en de SAR, die eveneens op deze dag hun evenement op zullen gaan zetten. Hou daarom deze datum vrij in de agenda, want het belooft spectaculaire dag te worden.

Haringrock WebStore!

Programma Haringrock

Vrienden van