Word ook sponsor van Haringrock

Haringrock is het oudste festival van Katwijk. Het festival begon onder deze naam in 19’86, maar was ooit begonnen in 19’77 onder de naam Haringpop. Dit vond plaats in de carrouseltent nabij het strand en midden op de boulevard, de plek waar na zoveel jaar het huidige Haringrock zich nu gevestigd heeft.

De huidige locatie is het Evenementenplein nabij het strand. Een unieke plek die zeker u, als sponsor -en mogelijk ook uw gasten- zal aanspreken. Haringrock brengt -verdeeld over 2 avonden- maar liefst 14.000 bezoekers op de been. Haringrock is een cultureel evenement dat wordt georganiseerd voor en door Katwijkers. Om een evenement van een dergelijke omvang te kunnen organiseren is, zeker met de huidige wet- en regelgeving, veel geld nodig. Het evenement wordt voor een belangrijk deel gesponsord door het bedrijfsleven, van lokaal, nationaal tot zelfs internationaal. De artiesten treden meest onbezoldigd op uit sympathie voor het festival en de doelstelling daarvan. De uitvoering van Haringrock kost dit jaarlijks veel geld door o.a. de huidige wet en regelgeving om een dergelijk evenement gratis te kunnen organiseren.

We verbinden Haringrock ieder jaar aan een goed doel. De goede doelen melden zich ieder jaar bij Haringrock om deel te mogen nemen. Wij hopen bij een groot succes van Haringrock en door middel van diverse acties ieder jaar een mooie donatie te kunnen doen.

Wij zouden tijdens Haringrock graag uw logo en/of (bedrijf)naam presenteren. We zullen u prominent in beeld brengen, bijvoorbeeld op de grote LED-schermen naast het podium. Daarnaast doen we dat ook prominent op de Boulevard van Katwijk en in de VIP-lounge op het festivalterrein. Na afloop nemen wij u mee in een paginagrote bedankadvertentie in een huis-aan-huis-blad (80.000 oplage).

We genereren met Haringrock al jaren veel regionale en landelijke media-aandacht. Onder andere door bekende radio en TV stations TV-presentator Dennis Weening is in 2014 het gezicht geworden van ons festival en presenteerde ons al eens aan alle kijkers van RTL Late Night. Vorig jaar schreef Discover The Benelux over ons festival, net als EB live het grootste festival magazine van Europa waar wij een vermelding in krijgen. Ieder jaar een artikel in het magazine Leven! dat in de regio verspreid word. Het Magazine X.Xl.nl bracht zelfs de Haringrock glossy uit, en werd goed ontvangen en in een grote oplage door de Bollenstreek verspreid. Ieder jaar worden de sponsors bij de lancering uitgenodigd, dit is tevens een mooie gelegenheid voor een netwerkborrel.

Sponsorpakketten

U heeft de keuze uit 3 sponsorpakketten.

  • Mede-hoofdsponsor Haringrock

Voor een bedrag van € 1.300 excl. Btw wordt u mede-hoofdsponsor van ons evenement. De meest gulle sponsoring, waarmee u groots bijdraagt aan de mogelijkheid om Haringrock ook dit jaar weer te organiseren als een gratis festival dat Katwijk muzikaal op de kaart zet. U komt prominent en extra goed in beeld op de grote LED-schermen naast het podium, op het LED-scherm op de boulevard, op de VIP-kaarten en in de VIP-lounge. Daarnaast plaatsen we uw logo op flyers en posters van Haringrock, net als op de bedankpagina in het huis-aan-huis-blad. Tenslotte plaatsen we uw logo op onze website, en linken we door naar uw website of Facebook-pagina.

  • Elitesponsor Haringrock

Voor een bedrag van € 600 excl. Btw wordt u elitesponsor van ons evenement. Een gulle sponsoring, waarmee u een flinke bijdrage levert aan de mogelijkheid om Haringrock ook dit jaar weer te organiseren als een gratis festival dat Katwijk muzikaal op de kaart zet. U komt prominent in beeld op de grote LED-schermen naast het podium, op het LED-scherm op de boulevard, op de VIP-kaarten en in de VIP-lounge. Daarnaast plaatsen we uw bedrijfsnaam op de bedankpagina in het huis-aan-huis-blad. Tenslotte plaatsen we uw logo op onze website, en linken we door naar uw website of Facebook-pagina.

  • Maatjessponsor Haringrock

Voor een bedrag van € 350 excl. Btw wordt u maatjessponsor van ons evenement. Een mooie sponsoring, waarmee u bijdraagt aan de mogelijkheid om Haringrock ook dit jaar weer te organiseren als een gratis festival dat Katwijk muzikaal op de kaart zet. U komt op een gedeeld logo-biljet in beeld op de grote LED-schermen naast het podium, op het LED-scherm op de boulevard, op de VIP-kaarten en in de VIP-lounge. Daarnaast plaatsen we uw bedrijfsnaam op de bedankpagina in het huis-aan-huis-blad.

Wilt u aangemerkt worden dat u het alom bekende vuurwerk van Haringrock sponsort, dan ga ik graag met u in gesprek. Wij zullen dan voor een mooie grootse uiting zorgen waarbij er prominent word gezien dat u degenen bent geweest die het vuurwerk heeft mogelijk gemaakt. Het vuurwerk is altijd een bijzondere afsluiter geweest voor Katwijk en onze bezoekers.

Uitnodiging

Dat is uiteraard niet alles, want alle Elite sponsors ontvangen ook 2 uitnodigingskaarten voor onze VIP-lounge. De hoofdsponsors ontvangen zelfs 4 uitnodiging. Wij zorgen op zaterdag tijdens Haringrock gedurende de avond voor de hapjes en drankjes voor u en uw gast(en).

Wilt u zich met ons en onze sponsors verbinden? Meld u zich dan aan via ton@haringrock.nl Uiteraard zijn wij ook bereid in een eerste persoonlijk gesprek.

Vrienden van