New Page Band

New Page Band

In 2007 zijn de twee vrienden Jack v.d Berg (Drummer) en John Bijl (Bassist/Vocals) een band gestart en waren op zoek naar muzikanten. Door Stephan (zoon van Jack) zijn twee bevriende collega’s Dennis van den Berg (Gitarist) en Fred van Iterson (Gitarist) toegevoegd om zo een volledige band te formeren. Destijds was er nog geen naam aan de band geplakt, omdat de creativiteit en doel meer lag met het maken van nummers.

Er was vanuit allen een gezamenlijke passie om pakkende zelf geschreven muziek te creëren, en dit klikte goed, dan men nog jaren genoten van het maken van muziek. Maar er was op den duur een tijd aangebroken om de muziek te delen en de muziek moest optredens waardig worden. Dit had wel enig voeten in aarden, en er moest nog wat veranderen. Er moest nog een zangeres komen die de nummers meer zou laten klinken zoals ze bedoeld zijn. Dit alles is lang gaan duren en uiteindelijk heeft Gitarist Dennis de band verlaten en een tijd later is ook de Bassist John ook uit de band gestapt. 

De band heeft uiteindelijk een doorstart gemaakt met als harde kern Drummer Jack van de Berg en Gitarist Fred van Iterson met als nieuwe leden Bassist, Miakel van de Berg en Gitarist, Fedor Kramer. Later kwam op Keyboard Tom Scholten, en is de band genoemd naar New Page. Er was een tijd verlopen van zangers en zangeressen welke te kort in de band zaten om optredens en opnamen tot realiteit te brengen, tot zangeres Angelique de Groot de band heeft toegetreden en zo de New Page band compleet heeft gemaakt.