D.F.E. Meerburgprijs 2016

Tim Akkerman & The Ivy League

The Boss Promo

Underestimate

Over Tim Akkerman & The Ivy League


Na een succesvol jaar in 2017 met de singles This Time It’s For Real, de kersthit Come On It’s Christmas Time, een theatertour en reprise, keerde Tim Akkerman in 2018 terug met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss.

Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling:

"De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon" aldus Tim.

Altijd al heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment aangebroken om samen met zijn band een aantal songs te brengen die in het teken staat van The Boss. Maar ook van zijn pas uitgebrachte album -waar o.a. Haringrock in heeft bijgedragen om dit te realiseren- zullen nummers op de setlist staan. Tim Akkerman & The Ivy League zal dus helemaal hip gaan worden in de theaters en op festivals. Zijn nieuwe single heet “Underestimate” en staat op zijn nieuwe album “Lions don’t cry” en komt uit in april 2019. Ook zal Tim te zien zijn in de documentaire van Haringrock die op 18 september in première zal gaan in theater de Muze in Noordwijk.


Meer weten?

Naar Line-up Haringrock